head
   
Du kan även
köpa dina
produkter här.

danné logo
 
OPI logo


I.D.

youngliving


Start


Behandlingar


Kirurgisk Laser


Reconnective Healing


>>> Produkter


Kontakt

  linje  

O.P.I

OPI

OPI´s berömda nagellack finns i över 400 vackra nyanser och säljes i fler än 100 länder. OPI´s nagellack är internationellt känt för sin höga kvalitet och vinner ständigt priser och bäst i test. Lacket är mycket enkelt att applicera, ger en blank och elegant yta och är mycket slitstarkt vilket ger ett mer hållbart resultat.


youngliving
Young Living
Essential Oils

D.Gary Young har grundat och leder Young Living Essential Oils som är ett internationellt företag som har vunnit världsrykte för sina produkter av hög kvalitet.
Young Living Essential Oils verkar för att förena uråldriga traditioner och kunskaper med modern vetenskap och teknologi för att framställa eteriska oljor.

De eteriska oljorna från Young Living är varsamt ångdestillerade ur nyskördade växter, och deras höga kvalitet ger oss tillgång till naturens helande kraft.
Eteriska oljor har sedan urminnes tider använts och uppskattats för sina välgörande effekter på kropp, själ och sinne, och de framstår idag mer än någonsin som en betydelsefull lösning på de hälsoproblem som ofta följer i spåren av vår moderna livsstil.


I.D.

bareMinerals

EN HUDVÄNLIG MAKEUP
bareMinerals är en komplett makeupserie baserad på 100% naturliga mineraler.

Större delen av produktsortimentet är helt fritt från konserveringsmedel, parfym, konsistensgivare, mineralolja, syntetiska färgämnen och andra kemiska ingredienser som kan ge känslig hud eller täppa igen porerna. Produkterna är ej testade på djur. Bra för alla hudtyper bareMinerals foundations passar alla hudtyper, även de mest känsliga. Vid en klinisk studie bevisas att bareMinerals Foundations SPF 15 ger en markant förbättring av hud med acne och rosacea efter endast två veckors regelbunden användning. Ger naturlig skönhet. BareMinerals Foundation SPF 15 döljer fina linjer och rodnader och ger huden en vacker och naturlig lyster. Den har ett högt UV-skydd och förebygger hudens åldrande.
bareMinerals Foundation SPF 15 rekommenderas av amerikanska Skin Cancer Foundation.

 


danné

Danné – hudvård för verkligt resultat

Bakom Danné står den amerikanska forskaren och biokemisten Dr. Danné Montague-King, ansedd som en av världens främsta hudvårdsspecialister. Han insåg tidigt att det enda sättet att få konkreta och bestående resultat är att ta fram produkter som efterliknar hudens egen kemi.

Danné Skin Revision

Behandlingstekniken är en process som stegvis återställer hudens naturliga friska tillstånd. Hudens behov av essentiella näringsämnen, förnyelse, återuppbyggnad och läkning tillgodoses utifrån hudens naturliga uppbyggnad.
Skin revision, återskapande hudterapi, har fyra steg: Avlägsna, återställa, skydda och bevara. (Remove, rebuild, protect and maintain).

Danné Enzymterapi

Enzymmasker förbättrar hudens kondition genom att hydrolysera (lösa upp) döda hudceller och orenheter. De stödjer hudens självläkning, kollagen-produktionen, blod- och lymfcirkulationen och återställer den naturliga transporten av näring och syre till cellerna. Djupt liggande orenheter rensas ut och huden blir ren och klar.Danné enzymterapi förbättrar alla hudtillstånd.

 

  linje


Jessica Ågren  –  Onsala Gottskär  –  Kungsbacka · Göteborg · Varberg  –  tel. 0708-60 26 92  –  epost: info@jessicahudvard.se

2011  –  www.tornbergsreklam.se